IMG_7930

目前以來最喜歡的桌布了。

 

開會中。

但總覺得心慌慌的。

明明就有很多事情要做;早上的兩節課、下午的三節課、傍晚的一節課,改作文、聽訪、寫稿、寫網誌。

可以的話還要讀小說、念書。

難怪要心慌慌了,我覺得自己根本沒有一絲一毫時間可以浪費,根本無時無刻都滿滿的。

 

別浪費時間。

 

連忙把今天的待辦事項通通都key進行事曆去。

用電腦工作,但要杜絕漫無目的滑網頁的壞習慣。

 

 

Posted in ALL
Posted by:Aurora

教國文和英文的小曦老師。英國比斯特一姐。熱愛音樂、歌唱、電影,旅行。寫作是生活、使命、職業病。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s